KOΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κόπηκε πίτα για κάθε τάξη, για το σύνολο διδασκόντων, καθώς και για τους κοινοτικούς εργαζόμενους. Τις πίτες ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατήρ Ιωακείμ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, μεταφέροντας παράλληλα και τους χαιρετισμούς του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρου Β?. Ο κ. Φοντριέ Λεωνίδας εκπροσώπησε την ΕΚΚ, ο οποίος με τη σειρά του μετέφερε τις ευχές του Προέδρου και της Κοινοτικής Επιτροπής για το νέο έτος.

Στους τυχερούς μικρούς μαθητές  που κέρδισαν το φλουρί μοιράστηκαν βιβλία, που ήταν προσφορά της ΕΚΚ, γεμίζοντάς τους με χαρά. Συγκεκριμένα, στη Α? τάξη τυχερή ήταν η Μαρία Αθανασίου, στη Β? τάξη ο Αλέκος Γεωργαλλίδης, στη Γ? τάξη ο Φιλοπατήρ Μορφούλης, στη Δ? τάξη ο Ζώης Καλκάνης, στην Ε? τάξη ο ?Ομαρ Καμάρ Ελ Ντιν Ιμπραχίμ και στη ΣΤ? τάξη ο Ιωσήφ Ρεμπούλης. Τυχερός εκπαιδευτικός στάθηκε η δασκάλα των Αραβικών Σάλουα Σάουκι που θα της χορηγηθεί άδεια μιας ημέρας. Από την πλευρά των εργαζομένων τυχερός ήταν ο οδηγός Χεσάμ Χουσέιν που του δόθηκε το ποσό των 100 λιρών, προσφορά της Συντονίστριας Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής Κουμαριανού Μαριέττα.

Η Αχιλλοπούλειος Σχολή Καΐρου εύχεται δημιουργικό και ευτυχισμένο το 2017 με αγάπη, υγεία, ευτυχία και ειρήνη.

Γράφουν οι εκπαιδευτικοί Αναστάσιος Αναστασίου και Μικέλα Θεοχάρη.