Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Η Μεγάλη Κυρία, η Εκλεκτή Ελληνίδα και η Αξιοθαύμαστη Ευεργέτιδα της παροικίας μας, κα Στέλλα Κυριάζη, που όσα κι αν γραφτούν για την αλτρουϊστική και τόσο κοινωνική της δράση είναι λίγα, αποτελούσε και αποτελεί έναν ενεργητικό αρωγό για το σχολείο μας. Τι να πρωτοθυμηθούμε! Όλα αυτά τα χρόνια, οι δωρεές και οι προσφορές της είναι αμέτρητες, με αποκορύφωμα τη δωρεά ενός πιάνου, μεγάλης αξίας, στολίδι του σχολείου μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά έχει προσφέρει στο σχολείο μας δύο φορητούς υπολογιστές, μία οθόνη τηλεόρασης LCD και αμέτρητα δώρα στους μικρούς μαθητές στις γιορτές των Χριστουγέννων, της Αποκριάς και του Πάσχα. Παράλληλα, είναι συνεχής η στήριξή της σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σχολείου, με την παροχή παιχνιδιών αναψυχής και ποικίλων εδεσμάτων.

Πέρα όμως, από την υλική ενίσχυση, πιο σημαντική είναι η ηθική στήριξη που προσφέρει σε όλους μας, καθώς η κα Κυριάζη, με οδηγό της πάντα την αγάπη, συμβάλλει στην ψυχική και πνευματική διάπλαση των μικρών μας μαθητών.

Για το λόγο αυτό, η Αχιλλοπούλειος Σχολή διοργάνωσε, την τελευταία μέρα πριν από τις διακοπές του Πάσχα, μια μουσικοχορευτική παράσταση προς τιμήν της. Δύο ταλαντούχα παιδιά έπαιξαν με κανονάκι και ούτι παραδοσιακά αιγυπτιακά τραγούδια. Στη συνέχεια, οι μαθητές των Δ?, Ε? και ΣΤ? τάξεων χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, προκαλώντας τη συγκίνηση της κας Κυριάζη, ο οποία ξανάφερε στη μνήμη στιγμές από την παιδική της ηλικία!

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές της Αχιλλοπουλείου Σχολής, την ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζε,ι στην ίδια και στην οικογένειά της, υγεία και δύναμη, για να συνεχίσει το πολύτιμο φιλανθρωπικό της έργο.